Wie zijn wij?

Welp Makelaardij: specialist van A tot Z

Welp Makelaardij B.V.is een onroerendgoedspecialist, wij kennen de particuliere en bedrijfsmarkt als geen ander. Onze kwaliteit staat borg voor een soepele afhandeling van uw onroerendgoedtransactie.

Welp Makelaardij B.V. is sinds 2001 actief op de onroerendgoedmarkten van Wassenaar en omstreken. Bij Welp Makelaardij B.V. vindt u alle disciplines onder één dak. Of het nu gaat om aan- of verkoop van uw huis of bedrijfsgebouw, huur en verhuur,waardebepaling, taxaties, beleggingen, beheer of bouwkundige adviezen: het team van Welp Makelaardij B.V. staat voor u klaar, ook voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ons kantoor kenmerkt zich door dynamiek en een gedegen kennis van de markt. Ons devies: visie en vertrouwen.

Welp Makelaardij B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Particuliere koop en verkoop: een kwestie van vertrouwen

Welp Makelaardij B.V. staat u met raad en daad terzijde bij de aan- en verkoop van uw huis. Ons kantoor beschikt over een ruime, actuele portefeuille van appartementen en woonhuizen in Wassenaar en directe omgeving. Wij adviseren u als potentiële aan- of verkoper en voeren op een professionele manier de onderhandelingen. Kopers houden wij van dag tot dag op de hoogte van het actuele aanbod. Per e-mail, post, fax of telefonisch. Bovendien is de complete portefeuille met het meest actuele aanbod uitgebreid te bewonderen op onze dynamische website: www.welpmakelaardij.nl.

Huur of verhuurplannen?

Welp Makelaardij B.V. kan u snel en efficiënt behulpzaam zijn bij de huur of verhuur van een woonhuis of appartement.

Bedrijfsonroerendgoed: een vak apart

De markt voor kantoor- en winkelpanden is voortdurend in beweging. Dat geldt voor aan- of verkoop en huur of verhuur. De specialisten van Welp Makelaardij B.V. beschikken over de meest actuele informatie over vraag en aanbod in dit specifieke marktsegment. Door deze kennis te combineren met onze jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van bedrijfspanden. Op de zakelijke markt hebben de experts van Welp Makelaardij B.V. een naam hoog te houden. Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek!

Vastgoedbeheer

Het beheren van onroerend goed is een tijdrovende zaak: denk alleen al aan het innen van de huur, onderhoud, reparaties en contractbeheer. Wij nemen u dat werk graag uit handen. Dat loopt van één enkele woning tot grote complexen huizen.

Wie zijn wij

J. Welp
NVM Makelaar (directeur)
joost@welpmakelaardij.nl
06 24 57 50 70
W. Welp
wim@welpmakelaardij.nl
06 54 93 47 90
E. van der Tak
Kandidaat-makelaar
erik@welpmakelaardij.nl
tel. 06 57 56 96 55
Y. Fredriksz
Assistent-makelaar
yvette@welpmakelaardij.nl
tel. 06 22 60 02 04
B. Meijer
Secretaresse
info@welpmakelaardij.nl
C. Scheggetman
Secretaresse
info@welpmakelaardij.nl

 

kantoor welp makelaardij