Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis is een grote stap. Onze makelaars begeleiden u daarbij, stap voor stap. Onze dienstverlening is ruwweg in te delen in 4 verschillende fasen, t.w.

Stap 1, de orientatiefase

 

Tijdens deze stap informeren wij u over het woningaanbod van het type huis dat u zoekt. Wij zorgen voor extra informatie over de verschillende objecten, maken afspraken voor u en begeleiden u indien gewenst bij de bezichtingen.

 

Stap 2, de adviesfase

 

Als u een huis naar uw zin heeft gevonden, adviseren wij u over de globale bouwkundige toestand, kijken wij naar de courantheid van het object, adviseren u over de juridische aspecten en bespreken met u de te volgen strategie voor eventuele onderhandelingen.

 

Stap 3, de onderhandelingen

 

Tijdens deze fase adviseren wij u over de hoogte en het moment van bieding, de wijze, formulering van de bieding en de condities. Verder rechercheren wij titels en gemeentelijke instellingen en adviseren wij u inzake het inwinnen van specifiek advies van derden.

 

Stap 4, afhandeling en felicitatie

 

Wij zorgen dat er een koopovereenkomst op papier komt. Adviseren u eventueel inzake de af te sluiten hypotheek. Begeleiden u bij de notaris, zorgen voor de sturing van gehele proces en begeleiden u bij de juridische overdracht en feitelijk levering. Dat is ook het moment dat wij u mogen feliciteren met de aankoop van uw nieuwe huis.