Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Ik wil mijn huis verkopen, hoe doe ik dat?

U weet het nu zeker: u wilt verhuizen! Misschien heeft u al een ander huis op het oog, maar dan moet u eerst nog 'even' uw eigen huis verkopen...

Waar moet ik allemaal aan denken?

 

Hoe pakt u dat nu aan: het verkopen van uw woning? Er zijn vast al allerlei vragen bij u opgekomen, zoals: Hoeveel is mijn huis waard? Hoe breng ik mijn huis onder de aandacht? Wat moet ik doen als iemand daadwerkelijk belangstelling toont? En, hoe zit het met de administratieve zaken: taxatie, koopsom-akte, etcetera?

 

Veel mensen kiezen er voor om bij zoiets belangrijks als het verkopen van het eigen huis een makelaar in te schakelen; een professional met ervaring. Want zegt u nu zelf: heeft u ervaring met het verkopen van een huis? Een makelaar:

  • begeleidt u bij de verkoop van uw huis;

  • is een ervaren vakman die al uw zorgen weg kan nemen;

  • kan bovendien de best mogelijke prijs voor uw huis bedingen.

De NVM makelaar

 

Zo'n 3500 makelaars zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). De NVM is hiermee de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. Alle leden van de NVM voldoen aan hoge kwaliteitseisen, die zijn samengevat in de NVM erecode. En nog een reden om een NVM makelaar te kiezen: uw huis komt automatisch op funda! Funda werkt namelijk exclusief met de makelaars van NVM.

 

Als u bij de verkoop van uw woning een makelaar inschakelt, betaalt u een vergoeding (courtage). Dit is meestal een percentage van de verkoopprijs. De courtage in uw geval zullen we bespreken nadat we een indruk hebben gekregen van het te verkopen object. Dit is een geheel vrijblijvend gesprek welke wij afsluiten met u een minimale verkoopwaarde te geven en een advies vraagprijs.

Indien wij het eens worden over de vraagprijs courtage en moment van aanmelding, zullen wij van u de benodigde gegevens ontvangen voor de verkoop, zoals eigendomsbewijs, splitsingsakte, stukken van de VVe etc. Als we alles in bezit hebben kunnen we het object aanmelden aan alle NVM makelaars. Tevens zal het object worden geplaatst op Funda.nl en onze eigen website. De mogelijkheid bestaat verder om een te koop bord in de tuin of op het raam te plaatsen. Indien gewenst een advertentie in de landelijke dagbladen. Uiteraard ontvangen alle geinteresseerden van ons een fraaie verkoopbrochure.

U ziet dat de verkoop van een huis een maatwerk zaak is. Graag komen wij dan ook bij u langs om in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek een en ander nader toe te lichten!